Skip to main content

Hav, skärgård och närhet

Oxelösund bjuder på fantastiska träningsmöjligheter

Ramdalens Sportcenter

Simhall, gym och gruppträning

Ramdalens IP har över 100 000 utövare varje år.
Här finns allt under ett och samma tak i Ramdalens Sportcenter som har idrottshall, simhall och gym. I anslutning till sportcentret finns gräs- och konstgräsplaner, löparbana och det nya sportboendet Campox.

Besök Ramdalens Sportcenters hemsida

Träningshall

Träningshallen erbjuder möjlighet till stor variation av olika idrotter. Hallen finns tillgänglig för uthyrning.

Simhall

I simhallen finns möjlighet till motionssim och relaxavdelning.

Gym

Gymmet erbjuder maskiner för träning av hela kroppen, såsom styrka, kondition och rörlighet.

Träning och upplevelse på en och samma gång

Jogersö Havsbad

Gräsytor, strand och motionsspår

Sörmlands största havsbad Jogersö erbjuder något för alla. Jogersö ligger naturskönt med sandstrand, klippor , hopptorn, beachvolleyplan, minigolf, kanot- och kajakuthyrning. Runt havsbadet finns stora grönytor för spel och lek. Även hundar är välkomna vid det egna hundbadet.

Gräsytor

På land omringas havsbadet av ett område med stora fina gräsytor. Det inbjuder till att både sola, ha picknick och att leka lekar. Här finns det plats för många.

Havsbad

Jogersö har både sandstrand, klippor, bryggor och hopptorn. Det erbjuder stora gräsytor, gungor, toalett och omklädningsrum. Här finns också kajakuthyrning, strandcafé, restaurang och hundbad.

Motionsspår

På Jogersö finns ett 2,5 km långt motionsspår med elljus som tänds vid kl. 20:30. Här kan du välja att gå, springa och samtidigt njuta av den vackra naturen. På vinterhalvåret finns det skidspår.

Välkommen till Oxelösund

Vid Östersjöns kust

en timme söder om Stockholm

Oxelösund med sina drygt 12.000 invånare ligger vid Östersjöns kust en timme söder om Stockholm. Läget vid havet ger fantastiska möjligheter till havsbad, segling, kajakpaddling och skärgårdsnatur. Oxelösund är också kontrasternas stad. Här möter det småskaliga det storskaliga. Industri möter natur. Motorväg möter hav.

Visit Oxelösund